Dongguan Dalang Zili Wire Factory

Nieuws

Testen van elektronische walsdraad
Tijd vrijgeven: 2020-07-31 10:42:53  Hits: 28

In de 21e eeuw kunnen we niet zonder computers, dus USB plug en play apparaten zijn bijzonder handig en belangrijk.We kunnen draadtestmachine, draadtestmachine en andere apparatuur gebruiken om de geleiding, weerstand, spanning, lekstroom en zo te testen.


USB, een breed scala van toepassingen en PC domein interface technologie.De USB interface ondersteunt plug en play en hot --plug functies van het apparaat.Universal Serial B is een afkorting van Universal Serial B, een buitenlandse busnorm die gebruikt wordt om de verbinding en communicatie tussen computers en externe apparaten te regelen.




Ten tweede, voor gewone gebruikers, wordt de gegevenssnelheid bepaald door de harde schijf en HET OS, zodat er geen verschil is bij normaal gebruik.Gratis, hoe hoger de AWG, hoe beter.Gemeenschappelijke soorten kabels:USB, HDMI, VGA, DVI.




Eén.Gegevensbal: Gebruik een USB-poort die meestal verbonden is met de computer en een kabel aan het eind van de mobiele telefoon om bestanden, ringtonen, foto's, enz. Als de mobiele telefoon een bestuurdersdisk heeft, moet je eerst de driver installeren.




Twee.Infrarood: verwijst naar het feit dat twee mobiele telefoons tegelijkertijd infrarode functies moeten hebben en bestanden kunnen overbrengen op de infrarode interface.




Drie.Bluetooth betekent korte afstandsdraadloze transmissie.Het kan op korte afstand zoeken en verzenden met een computer of mobiele telefoon uitgerust met Bluetooth, of het kan bluetooth headset gebruiken om draadloos te praten.Yutong Electronics belangrijkste business: audio kabel, kabel, elektronische kabel, auto audio kabel, terminalkabel, DVI kabel, computermuis kabel, AC-kabel, elektrische kabel, audio-kabel, USB-kabel.


voorgaand: Hoe zit het met één sleep drie ...

volgende: Waarom is de Type-C-interface gro...